Colombo

Amsterdam

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterVandaag9
mod_vvisit_counterGisteren74
mod_vvisit_counterDeze week221
mod_vvisit_counterLaatste week416
mod_vvisit_counterDeze maand773
mod_vvisit_counterLaatste maand1855
mod_vvisit_counteraltijd212105

Online: 3
IP: 35.172.233.215
,
vandaag: Aug 13, 2020

Stichting Ayubowan Yaluva Sri Lanka

 

Miljoenen mensen in Sri Lanka leven in bittere armoede, zonder enige hoop of toekomst. Ze wonen vaak in schamele hutjes of in krottenwijken, meestal onder ronduit erbarmelijke omstandigheden, zonder schoon drinkwater, zonder enige bezittingen en veelal in de steek gelaten door de eigen bevolking en internationale gemeenschap. Een hutje, gemaakt van wat planken, of karton, een paar kleren, een pannetje om wat in te koken en wat plastic bekers. Slapen op de grond. Meestal geen werk. Uitzichtloos dus. Met al onze rijkdom en ongelijkheid in de wereld is dit niet te begrijpen.


Stichting Ayubowan Yaluva Sri Lanka is géén overheidsinstantie, géén NGO, maar een kleine, particuliere organisatie die volstrekt belangeloos en zeer resultaatgericht opereert, zonder tussenpersonen of instanties.
Wij willen er absoluut zeker van zijn dat niets ergens aan een strijkstok blijft hangen. Daarom zoeken we zelf de projecten uit, bouwen we zelf en houden alles zoveel mogelijk in eigen hand.

Stichting Ayubowan Yaluva Sri Lanka (wat betekent zoveel als “goede dag vrienden “ van Sri Lanka) is een stichting die van de grond is gekomen door een splitsing die er heeft plaats gevonden tussen de stichting Ya Luva en Jan Kerkhofs.
Laatst genoemde en ook de stichting Ya Luva konden zich niet vinden in de werkwijze van elk en hebben aldus besloten elk hun weg te kiezen.
De naam werd door mensen in Sri Lanka in juli 2005 gekozen en het leek ons ook de juiste.
Jan Kerkhofs die verder gaat onder de nieuwe naam van  “Stichting Ayubowan Yaluva Sri Lanka “ kan nu zijn eigen ideëen, die hij wel degelijk heeft makkelijker en op zijn eigen manier verwezelijken. 

 

 

Ik ben maar een enkeling, maar ik ben iemand.
Ik kan niet alles doen, maar ik kan IETS doen.
En ik zal me niet laten beïnvloeden door hetgeen ik niet kan doen,
Om te doen wat ik kan!