Colombo

Amsterdam

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterVandaag7
mod_vvisit_counterGisteren39
mod_vvisit_counterDeze week129
mod_vvisit_counterLaatste week656
mod_vvisit_counterDeze maand1037
mod_vvisit_counterLaatste maand1529
mod_vvisit_counteraltijd210514

Online: 3
IP: 3.236.15.142
,
vandaag: Jul 15, 2020

Op vakantie

Op vakantie naar dit mooie eiland "SRI LANKA"

Wij kunnen voor u een onvergetelijke vakantie regelen, door kennis te laten maken met de mensen en hun cultuur.

Door met ons te reizen wordt u direct in contact gebracht met de plaatselijke bevolking, dit door bezoeken af te leggen bij onze sponsor families en projecten (indien gewenst) alsook bij de lokale bevolking zelf, tevens kunt u dan ook gelijk zien wat voor nuttig werk wij daar ter plekken doen.

Dit doen wij vanuit Sri Lanka, daar hebben we de mogelijkheid om u via onze vrienden en bekende de beschikking te geven over de mogelijkheden van vervoer.

De mogelijkheid is een gewone luxe auto, dus voor drie personen, of een minibusje voor max. 6 volwassen personen, beide auto’s zijn voorzien van airco, ook hebben we tegenwoordig de beschikking over grotere bussen tot maximaal 53 personen.

 

Het wordt een reis waar u van zult smullen en waar u het zelf voor het zeggen hebt van waar en hoelang het mag en kan duren en dit voor een uitzonderlijke lage prijs die wij van te voren met U zijn overeengekomen.

U vliegt naar Colombo (op eigen gelegenheid) en wordt indien u dit wenst gelijk door een van onze chauffeurs ter plekke bij het vliegveld afgehaald en naar bv. hotel Rani Beach Resot gebracht.

Na een kortstondig verblijf, afhankelijk van uw eigen verlangen gaat u op weg voor de reis van uw leven door dit onvergetelijk prachtig land, de reisduur bepaald u geheel zelf.

Wilt u er na de rondreis nog een kleinere of langere strandvakantie aan toevoegen kan dat in hotel bv. Rani Beach Resot hotel of natuurlijk een hotel naar eigen keuze, waar het personeel u van alle gemakken zal voorzien.

Ik kan me voorstellen dat u meer informatie wenst, mail of bel me dan en ik zal uw vragen naar vermogen beantwoorden.

of kijk Sri Lanka Chauffeur


Op zoek naar een leuk bed and breakfast

WaJa bed and breakfast

Voor mensen die geen gebruik willen maken van een hotel maar op basis van B&B enkele dagen willen verblijven bij mij thuis heb ik de mogelijkheid uit twee slaapkamers met een gezamelijke badkamer met WC en douche (douche met heetwater). Op een kamer staat een extra groot twee persoons bed en op de andere kamer twee twee persoons bedden, een kleerkast en opmaak tafeltje in iedere slaapkamer, voor verkoeling hangt er een grote ventilator, verder is er ook de mogelijkheid om een ontbijt te nuttigen. Mijn huis staat op enkele km. van het strand en dit is goed bereikbaar met de fiets of het bekende Sri Lankaanse vervoer middel de tuk tuk. Kijk voor meer op www.booking.com of liever rechtstreeks geboekt stuur een mail bericht of bel; jan.kerkhofs@live of 0094779889131.  Vraagprijs bedraagt slechts € 21.-/nacht voor de kamer met extra groot bed voor max. twee personen en voor de andere kamer € 29.-, voor max. vier personen, inclusief ontbijt. Tijdens het verblijf kan ik mijn (20 jaar) ervaringen met dit prachtige land delen met jullie, ook mijn Sri Lankaanse vrouw weet heel veel te vertellen over haar geboorte land.

 

This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it

of bel mij in

Sri Lanka 0094779889131Top 3 Verre vakantiebestemmingen; de Hot & Not Spots van 2010

 

Zoals u zien kunt komt u in dit prachtige land echt niets te kort.

 

 
10.jpg

Ik ben maar een enkeling, maar ik ben iemand.
Ik kan niet alles doen, maar ik kan IETS doen.
En ik zal me niet laten beïnvloeden door hetgeen ik niet kan doen,
Om te doen wat ik kan!