Colombo

Amsterdam

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterVandaag9
mod_vvisit_counterGisteren39
mod_vvisit_counterDeze week131
mod_vvisit_counterLaatste week656
mod_vvisit_counterDeze maand1039
mod_vvisit_counterLaatste maand1529
mod_vvisit_counteraltijd210516

Online: 3
IP: 3.236.15.142
,
vandaag: Jul 15, 2020
Op zoek naar............... PDF Print E-mail
Written by Administrator   
Tuesday, 13 October 2009 08:42

Wij als Stichting Ayubowan Yaluva Sri Lanka zijn dringend op zoek naar mensen die ons mee willen helpen om enkele noodlijdende gezinnen een menswaardig bestaan te geven.

U kunt steunen middels het zeggen van wij willen graag dat of dat gezin de kans geven en maken maandelijks een x bedrag over, het minimale bedrag bij een specifieke sponsoring bedraagt slechts € 20.00, ook kunt U maandelijks een x bedrag over maken maar dan beslissen wij waar het gesponsorde bedrag naar toe gaat, in ieder geval krijgt het een juiste bestemming.

Wij van onze kant houden u op de hoogte van het leven van die betreffende familie middels het sturen van foto’s, films, en een klein verslag en dit minimaal 1x per jaar.

Mocht u een bezoek aan Sri Lanka brengen, dan ga ik met u op bezoek bij uw sponsor gezin en kunt u met eigen ogen gaan bezien hoe zij het maken, voor de meeste sponsoren is dat een hele belevenis.

Momenteel woon ik persoonlijk voor een groot gedeelte van het jaar in Sri Lanka en kan ik er beter op toezien dat de gelden die worden gesponsord ook goed worden besteed, help de meest noodlijdende gezinnen met een minimale bijdragen, voor U een peulen schilletje en voor deze mensen een toekomst, daarbij komt nog eens dat de Stichting bij de belasting is geregistreerd als een ANBI, dat betekent dat alle gesponsorde bedragen aftrekbaar zijn bij de belasting.

 

Last Updated on Friday, 22 August 2014 07:36
 
1.jpg

Ik ben maar een enkeling, maar ik ben iemand.
Ik kan niet alles doen, maar ik kan IETS doen.
En ik zal me niet laten beïnvloeden door hetgeen ik niet kan doen,
Om te doen wat ik kan!