Colombo

Amsterdam

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterVandaag87
mod_vvisit_counterGisteren45
mod_vvisit_counterDeze week167
mod_vvisit_counterLaatste week397
mod_vvisit_counterDeze maand1304
mod_vvisit_counterLaatste maand1750
mod_vvisit_counteraltijd214386

Online: 3
IP: 3.230.119.106
,
vandaag: Sep 23, 2020

Reizen in Sri Lanka

REIZEN IN SRI LANKA

Het best reist u met een taxi met privé chauffeur, u krijgt dan erg veel van het land te zien. Vrijwel alles is dan mogelijk: het bezoeken van bijvoorbeeld  de bezienswaardigheden in Kandy, de vele tempels, het hooggebergten met de prachtige theeplantages, of de zuid -, west en oostkust met zijn witte stranden waar u uitstekend kunt snorkelen en duiken!

Heeft u alleen een vlucht geboekt naar Sri Lanka?

Boek dan via ons een transfer van de luchthaven naar Negombo.
Een ervaren en betrouwbare chauffeur haalt u op van het vliegveld en brengt u naar de badplaats Negombo (20 minuten rijden). U overnacht in een guesthouse of hotel naar keuze . De kosten voor een guesthouse in Negombo zijn vanaf 6500rs* voor twee personen, inclusief ontbijt. Voor een hotel is dit vanaf 10000rs*.

Vanuit Negombo kunt u zelf of natuurlijk met ons uw reis voortzetten.

Reserveer tijdig via This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it of bel 0094779889131


Wilt u op een comfortabele manier en in uw eigen tempo uw reis door Sri Lanka voortzetten?

Boek dan een reis bij ons. Ook nu reist u in een moderne luxe auto met airconditioning, max. 3 personen of minibus met airconditioning voor maximaal zes passagiers. Alle vervoermiddelen zijn volledig verzekerd.


De voordelen:


- U wordt tijdens uw verblijf bijgestaan door een Nederlander die zelf woonachtig is in Sri Lanka

- U regelt in Nederland vooraf een ervaren - en betrouwbare chauffeur die bij aankomst voor u klaarstaat op het vliegveld.
- U bepaalt zelf het aantal dagen dat u reist.
- U kiest uw eigen bestemmingen.
- U kunt met uw eigen gezelschap reizen.
- U bepaalt uw eigen tempo.
- U hoeft zich niet druk te maken om vertrektijden en –plaatsen van de (soms overvolle) bussen en treinen.
- U krijgt leuke suggesties van onze chauffeur voor voordelige gelegenheden om te eten en te verblijven.

 

Wilt u de ware Sri Lankaanse cultuur opsnuiven? Dan kan een van onze chauffeurs u een of meerdere projecten van ons laten zien, dit naar eigen keuze.

Kosten: zie*

Door Sri Lanka reizen met een privé chauffeur is zeer voordelig.
U betaalt per dag slechts 8000rs* voor de auto en 9500rs* voor een minibusje met max.6 personen*, afhankelijk van welke keuze u maakt betreffende auto. Dit is één prijs voor de diensten van de chauffeur/gids, de autohuur, de brandstof, verzekering,  airconditioning, en Nederlands talige ondersteuning tijdens de rondreis, want het spreekt zich makkelijker in je eigen taal. Deze prijzen zijn wel berekend op basis voor meerdaagse reizen (10 dagen of meer), dus niet voor dagjes ritten, hiervoor gelden andere speciale prijzen. Ook kunt u met ons een deal maken en dat heet all including, dan betaalt u aan ons voor hotel, entrees, dagkosten auto, enz. en hebt u niets te maken met extra kosten onder weg, is allemaal geregeld, wel moet u de kosten betalen van eigen extra uitgaves .
Ophalen van de luchthaven kost 2500rs*, wegbrengen 2000rs*.

U kunt uw reis betalen in Sri Lankaanse rupees (rps) of in €uro’s, betaling de helft bij de eerste ontmoeting en de rest na afloop. tenminste wat betreft de auto, de rest volledig. U kunt vrijwel overal pinnen, zo nodig meerdere keren achter elkaar. Per keer kunt u tussen de 50.000 en 100.000 rps pinnen, afhankelijk van de bank en koers. Het eindbedrag wordt omgerekend met behulp van de dagkoers. Deze is op het moment € 1.00 = ±160 rps. (febr. 2017)

 

Voor de auto tot en met 3 personen, betaal je bij ons 8000rs/dag

Voor een busje voor maximaal 6 personen is dat 9500rs/dag

Voor een groter busje voor maximaal 10 personen betaal je bij ons 13500rs/dag

Voor een nog grotere bus voor maximaal 16 personen vragen wij 16500rs/dag

Voor grotere groepen zijn bedragen op aanvraag.

Alle bedragen gelden voor een rondreis van minimaal 10 dagen


Let op wanneer Uzelf de hotels gaat boeken,

Let wel de bedragen die wij doorsturen voor een reservering zijn inclusief alle kosten die er worden gemaakt voor een hotel, dus inclusief service en tax. Of U nu boekt voor een all inclusief, half pension of bed en ontbijt, de prijzen die wij aangeven zijn de daadwerkelijke prijzen, hierbij komt dus niks meer bij. Veel tour operators geven enkel het basis bedrag aan op hun website, maar hier moet U vaak 25-30% bovenop tellen

Zelf een hotel boeken is geen enkel probleem, maar houdt er wel rekening mee dat onze chauffeur ook een slaapplaats nodig heeft, hotels vertellen wel dat, dat zo is, maar meestal is dat in de praktijk niet waar, wanneer een hotel is geboekt zonder een overnachting voor onze chauffeur zijn wij helaas genoodzaakt om 2000rs extra in rekening te brengen

 

Reserveringen via This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it of bel 0094779889131

 

Sinds 16 juni 2015 is SAY - Tours een officieel geregistreerde organisatie

 

*Alle prijzen zijn onder voorbehoudt, dit is te danken aan de dagelijkse prijsstijgingen

 

 
8.jpg

Ik ben maar een enkeling, maar ik ben iemand.
Ik kan niet alles doen, maar ik kan IETS doen.
En ik zal me niet laten beïnvloeden door hetgeen ik niet kan doen,
Om te doen wat ik kan!